Programjairól - legyen szó üzleti tárgyalásról vagy fogorvosi kezelésről - nem fog elkésni, mivel a NetOffice időben figyelmeztet mindenre.

Segítségével a saját, egyéni programjain kívül csoportos programokat is szervezhet, oly módon, hogy a program felvételekor az önnel azonos munkacsoportba tartozók listájából kiválaszthatja azokat, akik a programban részt vesznek. A rendszer még azt is ellenőrzi, hogy a megjelölt felhasználóknak az adott időpontra van-e egyéb elfoglaltságuk, így biztos nem fognak ütközni a programok. A közös program természetesen minden személy naptárában megjelenik, akit érint.

A határidőnapló egy vagy több személlyel is megosztható. Ezzel az eszközzel már közel olyan hatékonysággal szervezheti feladataidat, mintha nem csak a virtuális térben, hanem fizikailag is egy helyen dolgoznának. Így lehetőség van pl. arra, hogy egy asszisztens a főnökének programokat vegyen fel, illetve ellenőrizze azt, hogy egy adott pillanatban ráér-e.

A naptár segítségével ráadásul mindig időben értesül az aktuális névnapokról is, így lesz ideje elszaladni egy csokor virágért vagy némi desszertért.