Új irány a távmunka, mely fogalom kezd egyre jobban beívódni tudatunkba. Kézenfekvő, hogy programunk ebben az irányban fejlődjön tovább, tekintettel internetalapúságára. Ennek az elvárásnak, a már adott csoportos levelezésen és címjegyzéken kívül a különböző kifejezetten a távmunka támogatására hivatott modulok fejlesztésével kívánunk megfelelni.

Feladatkezelő modul megnevezéssel egy feladat- és projektkezelő programot alkottunk, szem előtt tartva az egyszerű kezelhetőség és átláthatóság mindenek feletti fontosságát. Hiszen a távmunkában foglalkoztatottak túlnyomó többsége még csak most ismerkedik munkája kapcsán a számítástechnikával és az internettel, mint fogalmakkal.

A rendszer felhasználói csak a saját jogosultsági körüknek megfelelően férhetnek hozzá munkákhoz, illetve munkacsoportokhoz. Ezzel növekszik a rendszer biztonságos használatának lehetősége, illetve csökken a tévedés esélye. A modulban létrehozhat munkacsoportokat, mely csoportok "főnök" jogosultságú tagja kioszthat feladatokat az alá beosztottaknak vagy az egész csoportnak, megjelölve a határidőt, részletesen leírva magát a munkát, és csatolva az esetlegesen szükséges file-okat. Természetesen a tagok saját maguknak is felvehetnek feladatokat.  

A folyamatban lévő projektekről vagy munkákról könnyen áttekintést kaphat, mind személy szerinti, mind az idő szerinti megközelítésben. Természetes módon a kész feladatok sem törlődnek, módja van a visszatekintésükre. Ezen túl pedig az üzenetei olvasottságát is kontrollálhatja. Az estleges új üzenetek sem kerülhetik el figyelmet, hisz számokkal és színes nyilakkal is jelezzük ezek meglétét és irányultságát.