Kommunikációs szoftvercsomagunk egyik fő modulja a címjegyzék, amely több, mint egy egyszerű telefonos notesz és nem csak azért, mert nem lehet elveszíteni, vagy mert nem lehet lekávézni...

A bevezetőben vázolt mobilitás révén bárhonnan elérheti címeit, felvehet újakat, módosíthatja a már meglévőket. Igény szerint, vagy, ha címek mennyisége ezt már elkerülhetetlenné teszi, a címeket "címhalmazokba" rendezheti. Ez mind az áttekinhetőséget, mind a címjegyzék több levélcímzett esetén való kesőbbi felhasználhatóságát nagy méretekben egyszerűsíti.

A címjegyzékbe felvett címekről eldöntheti, hogy a saját címek közé kerüljenek-e - ekkor más felhasználó nem látja - vagy a közös címjegyzék része legyen. A közös címjegyzék kezelése pont olyan egyszerű, mint a saját címjegyzéké, hisz itt is rendelkezésünkre áll a címlistába rendezhetőség és a keresés lehetősége. Egy kattintással megoszthatja társaival címeit, így egyszerűsítve a címek adminisztrációját.

Importálhat szinte bármilyen rendszerből adatokat, mert a beépített import lehetőségével minden ".csv" típusú file feldolgozható.

Ha megtalálta a keresett címet, természetesen itt is lehetőséged van üzenetírás kezdeményezésére.