A hírlevél modul segítségével egyszerűen és szakszerűen (nem CC vagy BCCC) küldhet nagyobb csoportoknak egyszerre levelet.

A weboldalba integrálható több témakörre bontható le és a feliratkozás segítségével az "érdekeltek" közreműködésével tarthatja karban a hírlevél cím adatbázisát. Természetesen minden szokásos biztonsági funkciót beépítettünk, hogy ne élhessenek vissza rosszindulatú felhasználók a rendszer önkiszolgáló jellegével.

A hírlevél modul adminisztrációs felületén lehetősége van további manipulációkra a címadatbázisban, a kívánt rendezettség érdekében, importálhat címeket más rendszerekből.

A hírleveleit HTML formátumban készítheti, de a levél tartalmazza az úgynevezett plain text formátumot is azok részere, akik nem akarnak vagy nem tudnak HTML alapú leveleket fogadni, olvasni.

A hírlevél szerkesztői felülete megegyezik a webportál karbantartó felületével, így az további tanulást nem igényel és az integrációnak köszönhetően egyszerűen hivatkozhat linkekkel a weboldala különböző tartalmi elemeire.