A gyakran frissített tartalmak, híroldalak, árlisták kezelése sem okoz gondot a NetOffice használatával.  Ehhez hoztuk létre a publikáció kezelő funkciót.

A publikációk használatával tematikusan csoportosított, könnyen frissíthető híreket hozhat létre. Az egyes publikációk kategóriákba rendezhetők, és szükség szerint tetszőleges számú kategóriába helyezhetők. Ennek következtében az adott hír minden helyen megjeleníthető, ahol szükség van rá.

A publikációk használatával olyan speciális funkciók is elérhetőek, mint pl.: a megjelenítés időzítése. A publikáció elkészítésekor megadható, hogy a publikáció mikor jelenjen meg az oldalon és mely időpontban kerüljön le onnan. Ez a funkció hasznos lehet időszakos akciók meghirdetésekor csakúgy, mint pl pályázati információk közzétételekor.

A publikációk további, hasznos tuljadonsága az előzetes készítésének lehetősége. Hírportálokon látható, hogy a híreket a főoldalon nem teljes egészében közlik, csak egy tömör, figyelemfelkeltő előzetest tesznek ki. Egy kattintással azonban elérhető a cikk teljes tartalma, így a hosszú szöveget már csak azok látják, akiket az érdekel. A NetOffice segítségével nem csak az előzetes létrehozása lehetséges, de szabályozható, hogy mely menük alatt legyen látható vagy rejtett.

Híroldalak működtetése esetén az általános elterjedt szokás szerint lehetséges megadni a cikket készítő nevét és elérési e-mail címét, így az olvasó közvetlenül is reagálhat a szerző felé a cikkel kapcsolatban.

A legtöbb oldalon szükséges lehet egyéb, speciális modulok használatára is.  >>>