A NetOffice beállításai segítségével komfortosabbá teheti annak használatát valamint szabályozhatja a megjelenés számos paraméterét is.

Gyakran megjelenő igény, hogy egy weboldal több nyelvi mutációban is létezzen. Ehhez nyújt segítséget a NetOffice azáltal, hogy a beállítások pont alatt megadható, mely nyelvek közül választhat az oldal látogatója. A kiválasztott nyelvekre a rendszer felajánlja menük és publikációk készítésénél mutációk létrehozását.  Az adott menük és publikációk egyedileg szabályozottan jeleníthetők meg a különböző nyelveken.

A szerkesztő felület is testre szabható a felhasználó igényei szerint. Magasabb felkészültségű felhasználók számára speciális beállítások is elérhetők, de komolyabb hozzáértést nem igénylő beállításokkal is finomítható a rendszer működése. Megadható a szerkesztő felületek mérete és annak számos beállítása is.

Gyakori képfeltöltések esetén jól jön a NetOffice azon szolgáltatása, hogy egy előre megadott méretre kicsinyíti (vagy nagyítja) a feltöltött képet, így az oldal felhasználójának nem kell fölöslegesen nagy képet letöltenie. A funkció kikapcsolható, vagy helyettesíthető azzal, hogy az oldalra csak a feltöltött kép kisméretű verziója kerül ki, és rákattintással nyílik meg a kép teljes felbontással. Ezen képméretek alapértelmezett értékei is a beállítások között szabályozhatók.

Adminisztrátorok számára ugyanitt van lehetőség a web portál karbantartó felülete elérési jogosultságainak szabályzására.

A rendszer működésének pontosabb megismeréséhez olvassa el az online kézikönyvet vagy keressen fel bennünket.