Feladatok

A NetOffice eredeti fejlesztési irányvonalát a kommunikációs modulok  jellemezték. A kommunikációs modulok az átlagos céges adatközlési igényeket teljesen lefedik, több ponton pedig speciális lehetőségeket is tartalmaznak. Ilyen a Feladatok, mely hierarchikus rendszerű munkamenedzselést tesz lehetővé.    

A feladatkezelő modullal egy feladat- és projektkezelő programot alkottunk, szem  előtt tartva az egyszerű kezelhetőség és átláthatóság mindenek feletti fontosságát. A rendszer felhasználói csak a saját jogosultsági körüknek megfelelően férhetnek  hozzá munkákhoz, illetve munkacsoportokhoz. Ezzel növekszik a rendszer  biztonságos használatának lehetősége, illetve csökken a tévedés esélye. A  modulban létrehozhatunk munkacsoportokat, mely csoportok "főnök" jogosultságú  tagja kioszthat feladatokat az alá beosztottaknak vagy az egész csoportnak,  megjelölve a határidőt, részletesen leírva magát a munkát, és csatolva az  esetlegesen szükséges file-okat. Természetesen a tagok saját maguknak is  felvehetnek feladatokat.    

A folyamatban lévő projektekről vagy munkákról könnyen áttekintést kaphatunk  mind személy szerinti, mind az idő szerinti megközelítésben. Az elvégzett  feladatok sem törlődnek, csak átkerülnek a Régi feladatok közé.    

A Feladatok menüpontra kattintva a Folyamatban lévő feladatok listája jelenik  meg.