Számunkra a NetOffice útja nem ér véget az értékesítéssel.

Az alábbi oldalakon számos hasznos információt talál az esetleges problémák megelőzésére vagy megoldására. Megtudhatja, hogyan állítsa be optimálisan böngészőprogramját, mit tehet a vírusfertőzések megelőzésére és kezelésére vagy milyen adminisztrációs lehetőségei vannak a rendszeradminisztrátornak.

Reméljük, a rendszer használata mindenkor megelégedésére szolgál majd, ha mégis olyan kérdése merül fel, melyekre a sem NetOffice beépített súgójában, sem a lenti az oldalokon nem talál választ, keressen fel bennünket közvetlenül a kapcsolat pontban megadott elérhetőségeken.

A NetOffice használatához mindössze egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép szükséges, egyes moduljait pedig akár egy wapos telefonnal is használhatja.

Amennyiben kis sávszélességű (modemes) internethozzáféréssel rendelkezik, bizonyos beállításokkal a kapcsolatot optimálisabban használhatja. A levelezés és a címjegyzék menükben az egy oldalra kitett adatok (levelek vagy címek) számát állítsa kis értékre (max. 10 db), így a lista letöltése nem jár nagy adatforgalommal, ami a letöltési időt jelentősen csökkentheti. Nagy sávszélesség használata esetén ezeket a számokat nagyobb értékre is beállíthatja.