Címjegyzék

Segítségével bárhonnan elérhetők a számunkra fontos címek, felvehetünk újakat,  módosíthatjuk a már meglévőket.

A címeket "címhalmazokba" rendezhetjük.
A  címjegyzékbe felvett címekről eldönthető, hogy a saját címek közé kerüljenek-e -  ekkor más felhasználó nem látja - vagy a közös címjegyzék részei legyenek. A  közös címjegyzék kezelése pont olyan egyszerű, mint a saját címjegyzéké, hisz itt  is rendelkezésünkre áll a címlistába rendezhetőség és a keresés lehetősége.    

Szinte bármilyen rendszerből importálhatunk adatokat, mert a beépített import  lehetőségével minden ".csv" típusú file feldolgozható. Ha megvan a keresett cím,  természetesen itt is lehetőség van üzenetírás kezdeményezésére.   

Ha első alkalommal használja a NetOffice Címjegyzékét, tanácsos feltöltenie az  előző rendszerben létrehozott címadatbázissal. Ezt megteheti egyesével manuális  módon, vagy egy szabványos címjegyzék (.csv) fájl felhasználásával.  

Ehhez a jobb alsó sarokban található Import feliratra kattintson, majd tallózza ki a  feltölteni kívánt címjegyzék fájlt és kattintson az Import gombra. Ezt követően adja  meg a megfelelő mezők adatait. Hasonló módon exportálásra is lehetősége nyílik.