Az így létrehozott oldalon menük létrehozásához a Menük pontot használhatja. Az oldalon kétszintű menü létrehozására van lehetőség, azaz a főmenü pontjai alá egy almenüszintet készíthet.  Az Új pont mellett található mezőbe írja be a létrehozni kívánt menü nevét, és kattintson a Felvesz gombra. Almenü létrehozásához a kívánt menüpont nevére kattintva léphet a főmenü megfelelő pontjába, és itt készíthet menüpontokat.

A menü létrehozásakor annak neve mellet egy mezőt talál, ami alapértelmezésben ki van jelölve. Amennyiben a mezőt kikapcsolja, a menü nem fog megjelenni az oldalon, hanem ú.n. rejtett menü lesz. A rejtett menüt aktívvá, az aktívat rejtetté teheti később is.

Amennyiben weboldalának beállításai között (Beállítások pont) többnyelvű működést adott meg, a menüpontok felvételekor külön megadhatja a különböző nyelvi mutációk címét illetve megjelenített/rejtett állapotát.

A menü felvételekor szabályozhatja azt is, hogy az milyen menütípus legyen. Ezekről a menütípusokról később olvashat részletesen. Ezt a beállítást később bármikor módosíthatja.