Amennyiben létrehozta a kívánt menüket, azok nevére (rejtett menü esetén a név előtt található nyílra) kattintva léphet be azokba.

Itt először a menü típusát szabályozhatja egy listából választva. Ezek a típusok a menüpont által megjelenített tartalmakat befolyásolják.
A menük lehetséges típusai:
-HTML: ez az alapértelmezett menütípus, itt a menüpont tartalma a menü alá van közvetlenül szerkesztve, máshol az nem jelenik meg.
-Publikáció fajták: a létrehozott publikációkategóriákhoz rendelhet menüpontokat. A publikációk több helyen is megjeleníthető tartalmak, melyek kategóriákba rendezhetőek tetszőleges rend szerint. A publikációk használatával az oldalon naponta frissítve készíthet híreket, friss információkat.

Ezt követően találja azt a pontot, ahol a menüpontot áthelyezheti az oldal menüszerkezetében tetszőlegesen bárhova. Ehhez válasszon a legördülő menüben található listából. A módosításhoz a Státuszt módosít gombot használja. A menüt ugyanitt törölheti. A következő sorban választhatja ki az engedéyezett nyelvi mutációkat a menühöz.  Ha belép a megfelelő nyelvi verzióba módosíthatja a menü nevét az adott nyelven.