Beruházás? Magas fenntartási költségek?

A NetOffice esetében ezeket elfelejtheti. A rendszert szolgáltatásként üzemeltetjük, így Önnek nem szükséges nagyösszegű beruházásba fognia.

Az átlagos rendszerek használatához a következő költségekkel kell számoljon: a szoftver ára, ami a több millió forintos költséget is elérheti, saját üzemeltetésű szerver, amelynek a vételárán felül az működtetéséről is gondoskodni kell, ami havi bontásban meghaladhatja a komplett NetOffice rendszer szolgáltatási díját. A járulékos költségek között megemlíthető még - amennyiben a rendszert fejlesztik - a rendszerfrissítések által okozott időkiesés vagy többletmunka.

A NetOffice használatával nem szükséges drága szoftvert vásárolnia, szervert üzemeltetni és rendszergazdát alkalmazni, sőt a frissítések történését mindössze az új funkciók megjelenéséből veheti majd észre. Mivel a NetOffice használatáért mindössze a kiszámítható és a piacon igen alacsonynak mondható üzemeltetési díjat kell fizetnie, nem terheli meg vállalkozásának kasszáját.

NetOffice nem, úgynevezett "dobozos" termék, ezért nincs listaára a rendkívül szerteágazó, nagyszámú modulok mennyisége, illetve testreszabottsága is ármeghatározó tényező, ezért mindig egyedi megállapodás tárgya az elkészítés és havi üzemeltetés költsége.

Iránymutatónak: tervezési, programozási feladatok az oldal elindításához szükséges előkészítési munkálatok 150.000 - 400.000 Ft között. A havi üzemeltetési díj, mely magába foglalja az összes szolgáltatás díját, a levelezés és webportál kezeléséhez, üzemeltetéséhez szükséges, 15.000 - 49.000 Ft között.